Roštilji / Furune

ROŠTILJI
Za prijatne trenutke provedene u pripremanju jela na žaru, mekih i sočnih jela pod sačom, betonska galanterija ALEKSANDRA LUX Vam nudi vrhunske roštilje izrađene od najkvalitetnijeg betona sa dodatkom aditiva i armature, po projektu.
Nasi roštilji mogu se kombinovati sa furunama/pećnicama i dodatnim radnim površinama koje imaju dodatke za sudopere i spremiste za posuđe. Samim tim možete po vašoj želji odrediti položaj i stranu vasih radnih površina.
U ponudi imamo dve grupe roštilja:
– Leonardo
– Mateo

FURUNE / PIZZA PEĆI
Užitak serviranja pizza, lasagna, hleba, kolača i drugih jela pečenih uz vatru na drva, podseća na ukus prošlih vremena. Spoj tradicionalnih prirodnih materijala, poput šamota, i inovacija u službi je Vašeg zadovoljstva, a sam oblik i konture peći osiguravaju jedinstven osjećaj prilikom kuvanja.

DVORIŠNE KUHINJE
Dvorišne kuhinje u skladu sa željom kupca predstavljaju različite kombinacije vrste i broja elemenata: roštilja, furune (pizza peći), pušnice, sudopere, radne ploče u dimenzijama prema potrebama poručioca.

Dvorišne kuhinje je moguće prilagoditi različitim okolnostima terena i kontekstima različitih eksterijera, te se na primer, kupac opredeljuje za montažu na otvorenom prostoru ili ispod nadstrešnice, odnosno unutar letnjikovca i slično.

Roštilji, furune / pizza peći, dvorišne kuhinje betonske galanterije ALEKSANDRA LUX mogu biti obloženi dekorativnim kamenom, iz našeg asortimana ili prirodnim kamenom i fasadom po zahtevu kupca.

Date:
Category:
Fotograf:

Aleksandar