BETONSKA GALANTERIJA ALEKSANDRA LUX

Preduzeće BETONSKA GALANTERIJA ALEKSANDRA LUX se od osnivanja  trudi da svaku iluziju iz sveta betonske galanterije dočara i oživi u stvarnosti. Svaki naš proizvod je i garancija našeg višegodišnjeg iskustva koje zadovoljava potrebe i najzahtevnijih kupaca. Visoki standardi i najsavremenija proizvodnja su nešto čime se ponosimo, a široka ponuda naših proizvoda predstavlja kvalitet koji vam ponosno predstavljamo. Tržište se počelo naglo širiti što je podstaklo dalji razvoj proizvodnog pogona BETONSKE GALANTERIJE ALEKSANDRA LUX, i na kupovinu novih mašina i širenje palete proizvoda…

Naša vizija je da održimo korak i ojačamo poziciju na tržištu betonske galanterije, kroz korektan odnos prema poslovnim partnerima i svojim zaposlenima.

Misija preduzeća je ideja kojom se vodimo od početka poslovanja “poštovanja ugovorenih rokova, izrada kvalitetnih proizvoda, korektan odnos prema kupcima”, a sve u cilju stvaranja prepoznatljivog brenda.

Savremenom tehnologijom i uz tim stručnih ljudi postigli smo visok kvalitet proizvoda. U našim specilizovanim radionicama mašinski i ručno izrađuje se 276 elemenata od betona sa drobljenim kamenom 0-4mm, 4-8mm, dodatkom aditiva i armaturom po projektu.

Beton je najrasprostranjeniji materijal napravljen ljudskom rukom na čitavoj planeti. Beton nastaje očvršćavanjem mešavine mineralnog veziva (cement) kamenih agregata (drobljeni kamen 0-4, 4-8 mm) i vode. Pri tome mineralna veziva i voda su aktivni sastojci betona, a kameni agregati sastojci koji služe za ispunu betonske mase bez hemijskog učešća. U praksi se najviše koriste cementni betoni. Kao vezivo se koristi profi 450 cement. U betonskoj mešavini mogu biti prisutni i različiti aditivi sa ciljem poboljšanja odgovarajućih karakteristika betona. Kao što danas postoje brojni primeri izuzetnog savremenog dizajna objekata tako i elementi naše betonske galanterije mogu naći primenu u vašem okruženju. Naravno, da bi arhitekta ili dizajner jednog dana odlučio da u svom objektu primeni elemente betonske galanterije, on se mora upoznati sa predhodnim uspešnim primerima i raditi na pronalaženju novih oblika koji će odgovarati novom projektu.