Fontane / Skulpture

Betonske fontane iz asortimana betonska galanterija ALEKSANDRA LUX izrađene su od najkvalitetnijih materijala i uz poštovanje najviših standarda u procesu proizvodnje, zbog toga su otporne na sve vremenske uslove, kao i na uticaj stajaće vode na korito fontane.

Izrazita i profinjena fontana, koja će Vaše dvorište i park učiniti primamljivim i ugodnim za opuštanje i boravak. Takođe dobro osvetljena fontana u predvečerje izgleda neodoljivo i privlačno. Moguće ih je ofarbati raznim tehnikama i bojama(ton karta Vitex).

Vaše dvorište može postati središte lepote uz baštenske skulpture betonska galanterija ALEKSANDRA LUX najpopularnijih oblika i različitih motiva. Bilo da planirate uređenje nove bašte i dvorišta ili sređujete unutrašnji ili spoljašnji prostor, naše skulpture će Vam pomoći u tome.

Betonske skulpture izrađuju se od visokokvalitetnog i otpornog betona uz dodatak aditiva i armature po projektu. Skulpture izrađujemo u nekoliko oblika i dimenzija.

Moguće ih je ispatinirati ili ofarbati raznim tehnikama i bojama(ton karta Vitex).

Rezervisano pravo na gramatičke i štamparske greške. Odstupanje u boji gotovih proizvoda iz betonska galanterija ALEKSANDRA LUX u odnosu na proizvode prikazane u katalogu su štamparske prirode i kao takve ne podležu reklamaciji.

Date:
Category:
Fotograf:

Aleksandar