BETONSKI STUBOVI ZA OGRADE / ZIDOVE

– STUBOVI
– KAPE ZA STUBOVE
– OKAPNICE ZA ZIDOVE I PARAPETE

U proizvodnom programu betonska galanterija ALEKSANDRA LUX raspolažemo betonskim stubovima za ograde i kapije koji su izuzetno dekorativnog izgleda.

Stubovi za ograde i kapije su izrađeni od visokokvalitetnog betona uz dodatak polučelične armature po projektu, aditiva za poboljšanje kvaliteta betona i najfinije su obrađeni, a kroz šupljinu središta stuba prilikom montiranja, u svež beton ubacuje se dodatna armatura.

Betonski stubovi za ograde i kapije se lako montiraju, podnose opterećenja i mogu se kombinovati sa drugim materijalima ( kovano gvožđe, aluminijum, drvo … ).
Montiranjem stubova za ograde i kapije ubrzavate proces izgradnje, a samim tim smanjujete troškove.
U našem proizvodnom programu imamo betonske kape i okapnice raznih dimenzija i oblika u zavisnosti od toga šta vam je potrebno. Betonske kape i okapnice će zaštititi vaše stubove i temelje od atmosferskih uticaja (sunce ,kiša, sneg, vetar) i dati im lepši estetski izgled. Kape i okapnice su najfinije obrađene i spremne za bojenje.

Rezervisano pravo na gramatičke i štamparske greške. Odstupanje u boji gotovih proizvoda iz betonska galanterija ALEKSANDRA LUX u odnosu na proizvode prikazane u katalogu su štamparske prirode i kao takve ne podležu reklamaciji.