Ploče

Betonska galanterija ALEKSANDRA LUX proizvodi program livenog behatona, ivičnjaka i kanaleta. Liveni behaton je proizvod izrađen od najkvalitetnijih prirodnih materijala, prilagođen najnovijim ekološkim zahtevima, izuzetnih je karakteristika, velike otpornosti na mraz, pritisak i habanje i sve vrste spoljašnjih uticaja. Bojenje betonske mešavine prirodnim oksidnim bojama i primena specijalnih aditiva i plastifikatora garantuje postojanost behatona tokom eksploatacije.

Naš behaton se može koristiti za popločavanje prilaza kući ili garaži, izradi pešačke ili biciklističke staze, parkirališta, gradskih trgova i trotoara. Ovom vrstom popločavanja omogućeno je nesmetano oticanje vode, manje zagrevanje a izbor oblika i boja omogućuje ostvarivanje različitih arhitektonskih zamisli.

Rezervisano pravo na gramatičke i štamparske greške. Odstupanje u boji gotovih proizvoda betonske galanterije ALEKSANDRA LUX u odnosu na proizvode prikazane u katalogu su štamparske prirode i kao takve ne podležu reklamaciji.

.

Date:
Category:
Fotograf:

Aleksandar