Dekorativni fasadni kamen

Dekorativni fasadni kamen je jednostavan i efektan način da vizuelno obogatite svoj enterijer ili eksterijer. Izrađuje se u raznim veličinama, bojama, oblicima i dezenima.

Odlikuje ga izvrsna otpornost na vanjske uticaje. Iz tog razloga vrlo često se koristi za uređenje fasada. Međutim, našim dekorativnim kamenom se mogu postići zanimljivi efekti i kod uređenja enterijera.

Samim tim što postoji u mnogo različitih boja i dezena, pruža mogućnost uklapanja sa bilo kojim stilom, od klasičnog, rustikalnog pa sve do modernog, savremenog. Odlično se slaže i sa ostalim materijalima, bilo prirodnim ili veštačkim. Odabir boje i dezena je jako bitan. Budući da se moze koristiti za bilo koju prostoriju u Vašem domu, potrebno je izabrati boju koja je adekvatna za datu prostoriju. Tako se na primer, za manje prostorije preporučuju svetliji tonovi. Na taj način izbegavate mogućnost vizuelnog smanjivanja prostorije.

Rezervisano pravo na gramatičke i štamparske greške. Odstupanje u boji gotovih proizvoda betonske galanterije ALEKSANDRA LUX u odnosu na proizvode prikazane u katalogu su štamparske prirode i kao takve ne podležu reklamaciji.

 

.

Date:
Category:
Fotograf:

Aleksandar