ROŠTILJI  I DVORIŠNE KUHINJE

-ROŠTILJI

-DVORIŠNE KUHINJE

Za prijatne trenutke provedene u pripremanju jela na žaru, mekih i sočnih jela pod sačom, betonska galanterija ALEKSANDRA LUX Vam nudi vrhunske roštilje izrađene od najkvalitetnijeg betona sa dodatkom aditiva i armature, po projektu.

Dvorišne kuhinje predstavljaju kombinaciju odgovarajućih elemenata: roštilja, furune (pizza peći), komore za sušenje mesa-sušare, sudopere, radne ploče određenih dimenzija u zavisnosti od potreba i zahteva kupca.
Dvorišne kuhinje je moguće prilagoditi različitim okolnostima terena i kupac se opredeljuje za montažu na otvorenom prostoru ili ispod nadstrešnice, odnosno unutar letnjikovca i slično.

Roštilji i dvorišne kuhinje betonske galanterije ALEKSANDRA LUX mogu biti obloženi dekorativnim kamenom iz našeg asortimana i fasadom po izboru kupca.

Rezervisano pravo  na gramatičke i štamparske greške. Odstupanje u boji gotovih proizvoda betonske galanterije ALEKSANDRA LUX u odnosu na proizvode prikazane u katalogu su štamparske prirode i kao takve ne podležu reklamaciji.

PRIKAZANE CENE NA SAJTU SU BEZ OBRAČUNATOG PDV-a.

ATOS

Roštilj

ARGON

Roštilj

Garibaldi

Roštilj

TRAMONTANO

Roštilj

GALIOTI

Kuhinja

KALVADO

Kuhinja

OVALIS

Kuhinja

SORENTO

Roštilj